O nama

Što očekivati

Kod nas

Čistoća, urednost i jednostavnost temelj su našeg poslovanja.  Cilj nam je osigurati vam siguran i miran san uz personalizirani pristup i prilagođavanju potrebama svakog gosta.

 Lokacija je pristupačna i u blizini nekoliko važnih sadržaja u  južnom djelu zagreba (Arena, Zagrebački Velesajam, jezera Jarun i Bundek, Muzej suvremene umjetnosti). Nalazimo se na samom južnom ulazu u grad  u blizini važnih prometnica te idealne prometne povezanosti s ostatkom grada. Javni prijevoz nalazi se u neposrednoj blizini te su vam dostupni u obliku tramvaja ili autobusa.

Budite naš gost, očekujemo Vas.

Ponuda

SOBA

Dvokrevetna soba sa zajedničkom kupaonom

Soba koja će zadovoljiti vaše osnovne potrebe i pružati privatnost.

Sobe su dvokrevetne, opremljene čvrstim krevetima i kvalitetnim madracima dimenzija 90×200 cm. Sve sobe su klimatizirane i opremljene WIFI-om. Kupaone se nalaze u neposrednoj blizini sobe.  Odaberite knjigu po želji i odmorite vaš um i tijelo. Ukoliko ipak želite potpunu privatnost pregledajte preostalu ponudu.

34.50€ / Noć

Dvokrevetna soba sa privatnom kupaonom

Soba koja će zadovoljiti vaše osnovne potrebe i pružati potpunu privatnost.

Sobe su dvokrevetne, opremljene čvrstim krevetima i kvalitetnim madracima dimenzija 90×200 cm. Kupaona se nalazi u sobi i opremljena je sušilom za kosu. U slučaju potrebe za glačalom ono je dostupno na zahtjev.  Sve sobe su klimatizirane i opremljene WIFI-om. Odaberite knjigu po želji i odmorite vaš um i tijelo.

43.79€ / Noć

Istražite ljepote

Zagreba

U našoj blizini

Zagreb doista nudi mnogo sadržaja. Surađujemo sa nekoliko muzeja u kojima možete ostvariti dodatan popust noćenjem u našim sobama. U blizini se nalazi Zagrebački velesajam koji kroz godinu nudi razne sajamske prigode dok u shopping centrima Arena i Avenue Mall možete obaviti povoljne kupovine. Za ljubitelje prirode i zelenila u susjedstvu se nalaze jezera Bundek i Jarun  te Savski nasip koji je idealan za šetnju ili trčanje uz pogled na rijeku Savu. Za ljubitelje konja svakako preporučamo da posjetite Hipodrom i okruženi plemenitim životinjama i zelenim pašnjakom popijete kavu u njihovom caffe baru. Ukoliko ste gost koji voli sportske aktivnosti, svakako posjetite Amazinga centar koji nudi zabavu za cijelu obitelj.